Запрошуємо всіх шанувальників здорового способу життя до участі в Олімпійському дні!

afisha_region_2016За ініціативи обласного відділення Національного олімпійського комітету України 23 червня 2016 року в м. Кіровограді відбудеться спортивно-видовищний захід Олімпійський день.
У заходу заплановано проведення: зарядки з олімпійцем, масового оздоровчого пробігу центральними вулицями міста, спортивно-розважальних заходів у парку культури та відпочинку «Ковалівський», зокрема:
9.00 – 9.40 реєстрація на площі перед приміщенням Кіровоградської міської ради учасників масового оздоровчого пробігу;
9.40 – 9.55 урочисте відкриття заходу, підняття Олімпійського прапора, привітання учасників заходу, олімпійська зарядка;
9.55 – 10.00 шикування на старт на площі перед приміщенням Кіровоградської міської ради колони з учасників пробігу;
10.00 – 10.30 масовий оздоровчий пробіг від площі перед міською радою по вул. Великій Перспективній, вул. Шевченка, вул. Челюскінців, вул. Євгена Чикаленка, вул. Кавалерійській до парку «Ковалівський»;
10.30 – вітання і нагородження учасників пробігу в парку «Ковалівський»: кожен учасник отримає сертифікат за підписом президента НОК України Сергія Бубки та президента МОК Томаса Баха, а наймолодший, найстарший учасники та спортивні сім’ї будуть відзначені спеціальними призами від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.
10.45 – 12.00 в парку «Ковалівський» поблизу шахово-шашкового павільйону проводитимуться спортивні конкурси та змагання (шахи, шашки, хокей на столі, дартс, фрізбі, скакалка, обертання обруча, удари футбольним м’ячем на влучність), а також спортивна вікторина, майстер-класи, конкурс малюнку на спортивну тематику на асфальті та на папері, боді-арт на спортивну тематику, тощо.
На переможців і призерів очікують спеціальні призи!

Для участі в оздоровчому пробігу необхідно мати довідку лікаря
щодо дозволу на участь.

Запрошуємо всіх шанувальників здорового способу життя
до участі в Олімпійському дні!