Відкритий чемпіонат області з легкої атлетики проведено під патронатом НОК України

плакат 2016 легка атлетика17 квітня в м. Кіровограді на стадіоні «Зірка» проходив відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед збірних команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України В.К. Іванця.
У змаганнях, які відбувалися під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь близько 250 спортсменів із Кіровоградської, Черкаської та Полтавської областей.
У турнірі вдало виступили вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради». Так, учениця даної спортивної школи Дарья Константінова перемогла в стрибках у довжину та в потрійному стрибку, Павло Безшкуренко завоював золото в стрибках у довжину та став срібним призером у потрійному стрибку. В бігові на 400 м з бар’єрами золоті нагороди завоювали Андрій Кубраков та Іван Мартинов, а Микола Поливода посів друге місце. Олександр Кислий переміг у потрійному стрибку та виборов бронзову медаль у стрибках у довжину. Срібними призерами стали також Вадим Діжков в бігові на 800 м і Артем Дмитров у бігові на 1500 м. Тренують спортсменів: В’ячеслав Нищименко, Володимир Політовський, Олена Тесленко, Дмитро Капінус.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації та медалями від Національного олімпійського комітету України.