Обласне відділення НОК України долучилося до відзначення Міжнародного Дня Спорту заради Розвитку та Миру і Всесвітнього дня здоров’я

idspd-about-logo6-7 квітня з нагоди Всесвітнього дня здоров’я відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області проведено низку спортивних заходів.
В комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» проведено змагання з тенісу настільного серед юнаків і дівчат, у яких взяли участь 34 юні тенісисти.

В комунальному закладі «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт» відбувся міні-турнір з баскетболу, учасниками якого стали 16 спортсменів.

В комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» проведено міські змагання з пляжного волейболу в закритих приміщеннях. У турнірі взяли участь 10 команд дівчат та 6 команд хлопців, загалом 32 учасники.
Переможці й призери всіх змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.