Кіровоградські велосипедисти відзначили закриття спортивного сезону

DSCN9135У м. Кіровограді обласною федерацією велоспорту, спільно з відділенням НОК України в Кіровоградській області та ДЮСШ «Радій-вело» влаштовано урочисте закриття спортивного сезону для юних велосипедистів.
У заході взяли участь тренери-викладачі та учні відділення велоспорту, представники батьківського комітету та спеціально запрошені почесні гості: заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер XXVI літніх Олімпійських ігор в Сіднеї 2000 року Олександр Симоненко та майстер спорту міжнародного класу з велоспорту Юрій Симоненко.


Захід, який проходив в живописному міському гаю, розпочався з підведення підсумків роботи за рік. Потім юні велосипедисти змагалися в індивідуальній та груповій гонках. Нагороди заключних змагань цьогорічного сезону вибороли: серед юнаків – Кирило Царенко, Костянтин Колесніков, Євген Крячко; серед молодших юнаків – Рустам Черепанов, Євген Тесцов, Микита Чугунов; серед дівчат – Ангеліна Рот, Юлія Бакай і Карина Кружинська. Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями, цінними подарунками від обласного відділення НОК України, та солодкими призами від батьківського комітету.


Завершився захід ігровою годиною та невеликим дружнім пікніком на свіжому повітрі. А головне, що в дітей надовго залишаться заряд бадьорості, гарний настрій та незабутні враження.