«Олімпійський день здоров’я» у ЗОШ №15

DSC0150712 березня в комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання № 15 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад комбінованого типу, дитячий юнацький центр «Явір» проведено спортивно-масові заходи «Олімпійський день здоров’я».

Захід було організовано спільними зусиллями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та Кіровоградського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»
Місце проведення заходу було вибрано не випадково, адже даний навчальний заклад має славну спортивну історію. Свого часу саме тут навчався майбутній чемпіон світу з греко-римської боротьби Данило Посунько.
До учнів навчального закладу завітали: відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Вадим Бебко, директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін, відомі кіровоградські спортсмени та тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
75 школярів продемонстрували свої вміння у змаганнях із шашок, дартсу, дуйболу, хокею на столі, стрибків на скакалці та в баскетбольних вправах.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а команди-учасниці та навчальний заклад у рамках Всеукраїнської акції НОК України «Олімпійська книга» отримали літературу на спортивну тематику та спортивний інвентар від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.