«Олімпійська книга» в Кіровоградській бібліотеці

bibl_bookВчора, 18 листопада, в рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» представники осередку НОК України в Кіровоградській області провели зустріч з учнями Кіровоградського професійного ліцею ім. Героя Радянського Союзу О. Єгорова в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського.

На зустрічі були присутні: учасниця Олімпійських ігор зі спортивної гімнастики у Пекіні, стипендіат НОК України в Кіровоградській області Валентина Голенкова, відповідальний секретар відділення Вадим Бебко та спеціаліст осередку Лариса Семенець.

Після перегляду фільму «Натхненні» учні набули цікавої інформації щодо організації та проведення Олімпійських ігор в Лондону, які пронизані духом олімпізму і ведуть до перемоги ідеалів моралі, гуманності, справедливості, рівності, доброчесності.

В ході зустрічі учні ліцею ознайомилися зі спортивним шляхом уславленої гімнастки Валентини Голенкової та переглянули відеоролик з її виступами на змаганнях світового рівня і на Олімпійському гімнастичному помості у Пекіні.

Після цього всі бажаючі мали змогу взяти участь в олімпській вікторині, де переможці отримали олімпійські сувеніри з рук іменитої спортсменки.

На завершення зустрічі Кіровоградське обласне відділення передало до бібліотеки та ліцею літературу на олімпійську тематику.