В оздоровчому закладі «Бригантина» проведено «Олімпійський день»

DSCN618612 липня в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у літній період канікул та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» в дитячому оздоровчому закладі «Бригантина» смт. Новоархангельськ, що на Кіровоградщині, відбулося дитяче спортивне свято «Олімпійський день».
Захід організовано та проведено завдяки співпраці Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласного відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та дирекції оздоровчого закладу. Юні мешканці «Бригантини» взяли участь у змаганнях із волейболу та продемонстрували свою вправність і спритність у різноманітних спортивних естафетах.

Учасників «Олімпійського дня» привітали: директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Марина Марініна, відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко та директор оздоровчого закладу Микола Наконечний. А багаторазовий рекордсмен Книги рекордів України, чемпіон України, Європи і світу Сергій Шевченко зі своїми учнями Петром Віняром і Олексієм Шевченком продемонстрували для мешканців «Бригантини» унікальні вправи з жонглювання гирями.

Почесні гості нагородили переможців та призерів змагань дипломами, медалями і кубками від обласного центру «Спорт для всіх», а також вручили сертифікати учасника «Олімпійського дня», олімпійські щоденники, футболки, блокноти, значки з олімпійською символікою.