Джерельце надії в Кіровограді

DSCN6032З 4 по 10 липня в м. Кіровограді було організовано роботу оздоровчого табору для дітей з обмеженими фізичними можливостями «Джерельце надії».
Благодійна акція відбулася завдяки співпраці Свято-Успенського духовно-просвітницького центру, обласної організації матерів дітей-інвалідів «Серце матері», відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, Кіровоградської міської ради, обласного осередку Союзу гирьового спорту України та місцевих меценатів.
У рамках роботи оздоровчого табору для 40 дітей проведено низку цікавих заходів, зокрема: екскурсію до Краєзнавчого музею, на Хутір “Надія”, до музею авіації під відкритим небом, а також проведено спортивно-розважальні заходи «Перший крок до спорту». Перед початком спортивного свята до оздоровчого табору завітали представники обласного відділення НОК України, які почастували дітей солодкими подарунками.

А головне, що кожна особлива дитина змогла провести веселий, яскравий, наповненим прекрасними спогадами, спілкуванням із однолітками та знайомством із новими людьми тиждень.