Цікавим та насиченим видався Олімпійський тиждень в кропивницькому ліцеї «Центральний»

В межах Всеукраїнського проєкту НОК України Олімпійський тиждень «Україна єднає серця» організовано низку заходів для учнів кропивницького ліцею «Центральний».
За сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області для ліцеїстів було проведено Олімпійський урок, на який завітав майстер спорту України з боксу, призер чемпіонату України, учасник Кубка світу Владислав Стась. Від представників обласного осередку НОК та відомого боксера діти дізналися багато цікавого про світ спорту, взяли участь в олімпійській вікторині та спортивних естафетах. Владислав нагородив переможців та вручив подарунки найактивнішим учасникам Олімпійського уроку.


Також впродовж Олімпійського тижня зі школярами зустрілися майстер спорту України міжнародного класу з радіоспорту, заслужений тренер України Наталія Щербатюк та майстер спорту України міжнародного класу з велоспорту, призер чемпіонату Європи Юрій Симоненко. Почесні гості провели пізнавальну бесіду та практичне заняття зі спортивного орієнтування.
Не менш цікавою для юнаків та дівчат була зустріч із заслуженим тренером України з легкої атлетики Наталією Абраменко та її вихованкою, чемпіонкою Кіровоградської області, призеркою чемпіонату України, випускницею ліцею «Центральний» Аліною Скрипчук. Спортсменка та її наставниця розповіли дітям про «королеву спорту» – легку атлетику та провели веселі рухливі конкурси.