У Кропивницькому юні спортсмени спілкувалися із захисниками та захисницями України

У першій декаді жовтня в рамках відзначення Дня захисників та захисниць України Відділенням НОК України в Кіровоградській області спільно з управлінням молоді та спорту Кропивницької міської ради організовано низку спортивно-патріотичних заходів для юних спортсменів обласного центру.
Під час заходів відбулися зустрічі вихованців відділень легкої атлетики, баскетболу, велоспорту, дзюдо, таеквондо ITF, художньої гімнастики дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Кропивницького з колишніми спортсменами, батьками вихованців, тренерами, які від початку російської агресії стали на захист свободи та незалежності України в лавах Збройних Сил України.
Ветерани розповіли дітям про свій життєвий шлях, про те, як почали займатися спортом, пригадали свої найбільш пам’ятні спортивні звитяги, звернули увагу дітей на те, як щоденні заняття спортом, здоровий спосіб життя, сформовані під час спортивних занять навики та риси характеру, допомогли їм під час військових дій. Хлопці та дівчата дізналися про непрості будні військових і титанічні зусилля українських воїнів для забезпечення перемоги та миру на нашій землі.


Вихованці та працівники спортивних шкіл привітали захисників та захисниць України зі святом. На знак вдячності та в рамках Всеукраїнського проєкту НОК України «Олімпійці – захисникам і захисницям України» організатори підготували героям-захисникам пам’ятні подарунки, а також вручили елементи олімпійської форми від обласного Відділення НОК України.