Патріотичний Олімпійський урок #BеActive для юних легкоатлетів

27 вересня в межах Європейського тижня спорту за ініціативи Відділення НОК України в Кіровоградській області проведено Олімпійський урок #BеActive для юних легкоатлетів міста Кропивницького.
Під час Олімпійського уроку з вихованцями КДЮСШ № 2 Кропивницької міської ради та ОСДЮСШОР-2 зустрілися титуловані легкоатлети: майстер спорту України міжнародного класу, учасник ХХХІ Літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро – 2016 Дмитро Яковенко та майстер спорту України, чемпіонка України, учасниця чемпіонату світу – 2024 серед юніорів Анна Карандукова. Відомі спортсмени розповіли юнакам і дівчатам про свої спортивні досягнення, відповіли на численні запитання, зробили спільні фото.
Також відбулася зустріч учасників Олімпійського уроку із захисником України Віктором, який з 2014 року боронив нашу державу від російських окупантів. Ветеран розповів про непрості будні військових і титанічні зусилля українських воїнів для забезпечення перемоги та миру на нашій землі. На знак вдячності організатори вручили герою-захиснику пам’ятний подарунок від обласного Відділення НОК.
Після спілкування для юнаків та дівчат провели олімпійську вікторину, а також змагання з бігу на 60 і 200 метрів та стрибків у довжину. Переможці та призери спортивних активностей нагороджені медалями і дипломами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради.