Олімпійський урок зі студентами факультету фізичного виховання проведено на базі Лабораторії олімпійських досліджень

13 вересня в навчально-науковій «Лабораторії олімпійських досліджень» кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка відбувся Олімпійський урок на тему: «Вихованці факультету фізичного виховання ЦДУ ім.В.Винниченка на олімпійських аренах».
До олімпійського уроку долучилися студенти першого курсу факультету фізичного виховання. Співорганізаторами проведення Олімпійського уроку були кафедра теорії та методики олімпійського і професійного спорту, відділення НОК України та Олімпійської академії України в Кіровоградській області.
Розпочався урок урочистостями з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту України. Голова відділення НОК України у Кіровоградській області Вадим Бебко привітав учасників Олімпійського уроку з професійним святом та передав завідувачу Лабораторії олімпійських досліджень професору Сергію Воропаю прапор НОК України, як символ співпраці у дослідженнях олімпійського руху Кіровоградщини.
Професор кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, завідувач лабораторією Сергій Воропай презентував результати досліджень. Зокрема, він розповів про участь в Олімпійських іграх вихованців факультету фізичного виховання у якості атлетів та тренерів. Дослідження показали міцні традиції та високий науково-методичний рівень професорсько-викладацького складу факультету по підготовці висококваліфікованих фахівців для олімпійського спорту України та світу. Професор Сергій Воропай запросив першокурсників да активної роботи у лабораторії для більш глибокого вивчення олімпізму та підготовки до майбутніх успіхів в олімпійському спорті.