У Кропивницькому проведено перший обласний фестиваль з аква-футболу «Ceerful soccer in Kropivnitskyi»

У спортивно-розважальному заході, який відбувся 21 серпня, взяли участь 9 команд (5 міських і 4 з територіальних громад області).
Учасників заходу привітали: начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради В’ячеслав Гурський, директор обласного центру «Спорт для всіх» Дмитро Янчук, голова Відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко.


Діти, їх тренери, батьки вперше побачили, що це за гра. Але юні футболісти дуже швидко освоїли незнайомий вид рухової активності. Вже з другої гри почалися справжні футбольно – водні битви. Шквал емоцій, незнайомі координаційни рухи, вода і легкий, недоступний мяч. В підсумку перемогу завоювала команда з Помічнянської громади.

Організатори змагань: управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, Відділення НОК України в Кіровоградській області, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» дякують за підтримку компанії Бон Буасон, за смачне морозиво ТОВ «ЛАСКА» і звісно господарям майданчику Корпорації «ХХІ століття», які після завершення ігор надали можливість учасникам поплавати в чудовому басейні.