У Кропивницькому відбувся спортивний брифінг, присвячений підготовці спортсменів Кіровоградщини до участі в ХХХІІІ Літніх Олімпійських іграх

02 липня з нагоди відзначення Міжнародного дня спортивного журналіста відбувся брифінг, присвячений підготовці спортсменів Кіровоградщини до участі в ХХХІІІ Літніх Олімпійських іграх в Парижі.
Захід організовано за співпраці управління молоді та спорту Кіровогадської обласної військової адміністраціії та Відділення НОК України в Кіровоградській області.
Під час брифінгу голова обласного Відділення НОК Вадим Бебко привітав журналістів з їх професійним святом та розповів цікаві факти про головний літній мультиспортивний форум чотириріччя. Тренери олімпійців Геннадій Здітовецький і Микола Побережець детально розповіли про підготовку двох спортсменів з Кіровоградщини – легкоатлета Олега Дорощука та скелелаза Ярослава Ткача – які вибороли право представляти Україну на Олімпійських іграх в Парижі. Також Олег Дорощук оцінив свій фізичний стан перед змаганнями та відповів на запитання журналістів.