Масовим спортивним святом дано старт заходам Всеукраїнського олімпійського дня

01 червня в рамках заходів Всеукраїнського олімпійського дня та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Кропивницькому проведений масштабний спортивно – розважальний захід.
У перервах між тривогами організаторам вдалося створити добре, цікаве, насичене азартом і захватом спортивне свято для дітей і юнацтва. Шанувальників активного відпочинку, які зранку вихідного дня завітали до міського саду, привітали начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський та голова Відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко. А почесним гостем свята та головним футбольним рефері був Майстер спорту України міжнародного класу з футболу, чемпіон Європи та світу, срібний призер ХIV літніх Паралімпійський ігор в Лондоні (Англія) 2012 року та чемпіон ХV літніх Паралімпійський ігор в Ріа-де-Жанейро (Бразилія) 2016 року Євген Зінов’єв.
У програмі заходу була загальна руханка, запальні танцювальні номери від дитячого колективу «Карамель», змагання з футболу, баскетболу, волейболу, а також спортивно-розважальні локації «Спорт для всіх» до яких із задоволенням долучилися як діти, так і їх батьки


Загалом у заході Олімпійського дня взяли участь більше 200 містян. Переможці, призери та найактивніші учасники спортивного свята отримали нагороди на спортивні сувеніри від організаторів, а дякуючи партнерам заходу, «Ласка» та «Бон Буассон» ніхто не залишився без приємних і смачних сюрпризів.