Відділення НОК долучилось до проведення чемпіонату області зі стрільби кульової

Із 05 по 08 червня, у Кропивницькому на базі стрілецького тиру КДЮСШ № 3 проходив відкритий чемпіонат Кіровоградської області зі стрільби кульової з пневматичної зброї.
У змаганнях взяли участь 67 спортсменів із Дніпропетровської та Кіровоградської областей. Вдало виступили господарі змагань, вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3. Так, у стрільбі з пневматичної гвинтівки серед юніорів золоті медалі завоювали Софія Герасимова та Владислав Стародумов. Друге місце посіла Дар’я Стефанова. Бронзовою призеркою стала Кіра Кальмукова. У змаганнях на влучність стрільби з пневматичного пістолета серед юніорів Софія Єлізарова завоювала срібну нагороду, а Богдан Медведєв і Аліна Ніконова стали бронзовими призерами. За результатами змагань п’ять вихованців КДЮСШ № 3, підопічні тренерів Юлії Тарасової, Ілгама Ібрагімова та Лілії Фоміної виконали нормативи кандидатів у майстри спорту України.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту обласної військової адміністрації та медалями відділення НОК України в Кіровоградській області.