Олімпійський день на мікрорайоні Никанорівка

У рамках Всеукраїнського Олімпійського дня на спортивному майданчику мікрорайону Никанорівка міста Кропивницького проведено розважально-спортивне свято для дітей та дорослих.
Мешканці одного з найвіддаленіших житлових масивів обласного центру не залежно від віку мали можливість перевірити свою фізичну форму під час участі у футбольних і баскетбольних конкурсах, змаганнях з дартсу, фрізбі, обертанні обруча та продемонструвати знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.
Захід організовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», голови органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону Никанорівка» Віктора Гончарова та депутата Кропивницької міської ради Вадима Дриги.


Переможці змагань і конкурсів відзначені дипломами управління молоді та спорту, найактивніші спортсмени отримали подарунки від відділення НОК України в Кіровоградській області, а всі учасники спортивного свята поласували морозивом від мецената Вадима Дриги.