До КДЮСШ № 3 завітали юні мешканці соціального гуртожитку

У місті Кропивницькому проведено традиційні спортивно-розважальні заходи для дітей та молоді, які потребують особливої уваги «Ти зможеш, якщо зміг я!».
Метою акції, яка реалізується за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і управління молоді та спорту міської ради, є виховання в юнаків та дівчат шанобливого ставлення до власного здоров’я, формування звички до регулярних занять фізичною культурою шляхом залучення їх до участі в спортивних заходах.
Цього року в рамках акції до міської КДЮСШ № 3 завітали юні мешканці соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Організатори заходу провели для гостей екскурсію спортивною школою, ознайомили з видами спорту, що культивуються в навчальному закладі. Головний спеціаліст обласного відділення НОК Микола Аношкін розповів дітям про виступ українських спортсменів на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх в Лозанні. Також діти спробували свої сили в спортивних конкурсах, взяли участь у змаганнях з тенісу настільного, шашок, дартсу.


Переможці змагань були відзначені дипломами, а всі учасники заходу «Ти зможеш, якщо зміг я!» отримали сувеніри і спортивну літературу від Національного олімпійського комітету України.