Креативний «Олімпійський урок» від Василя Коломійця

Цікавий та креативний «Олімпійський урок» з учнями початкової школи провів учитель-методист навчально-виховного об’єднання № 32 міста Кропивницького Василь Коломієць.
На відкритий спортивно-виховний захід завітав відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко, дирекція школи та учні старших класів навчального закладу.
Спочатку Василь Пилипович розповів дітям цікаві факти з історії виникнення та проведення олімпійських ігор, нагадав найяскравіші досягнення українських спортсменів-олімпійців часів незалежності, навів приклади вдалих виступів вихованців НВО № 32 на всеукраїнських і міжнародних спортивних аренах. Потім діти розповіли присутнім про своїх спортсменів-кумирів, поділилися знаннями щодо олімпійської символіки, сконструювали із кількох тисяч різнокольорових кришечок один із олімпійських символів – Олімпійські кільця та Олімпійський девіз «Швидше, вище, сильніше!».


На згадку про участь у пізнавальному заході школярі отримали сертифікати учасника «Олімпійського уроку» та сувеніри від Національного олімпійського комітету України – футболки, зошити, ручки, лінійки з логотипом «OlympicLesson».