Відзначено учасників «Олімпійського літа» в оздоровчому закладі «Жовтень»

14 липня в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у літній канікулярний період «Олімпійське літо» в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Жовтень», що знаходиться в с. Бірки Олександрівського району Кіровоградської області, відбулися спортивні змагання.
Захід організовано та проведено дирекцією оздоровчого закладу, за сприяння обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділення НОК України в Кіровоградській області, управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації.
Юні мешканці «Жовтня» взяли участь у змаганнях із дуатлону, під час яких продемонстрували свої навики в плаванні та легкій атлетиці, а також стали учасниками волейбольного турніру.
У гості до юних спортсменів завітали: начальник відділу обласного центру «Спорт для всіх» Світлана Верхоланцева та стипендіат НОК України, майстер спорту України з велокросу та маунтинбайку Андрій Охватенко. Андрій розповів дітям про свою спортивну кар’єру, поділився секретами успішних виступів, продемонстрував численні нагороди, завойовані ним на всеукраїнських і міжнародних турнірах, та відповів на запитання аудиторії. У відповідь діти продемонстрували свої спортивні, вокальні та хореографічні здібності.


Під час урочистого закриття ігор почесні гості нагородили переможців та призерів змагань дипломами обласного центру «Спорт для всіх», а також вручили найактивнішим учасникам «Олімпійського літа» футбольні м’ячі, «Олімпійські щоденники», сувеніри з олімпійською символікою, спортивну літературу від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.