У НВО № 32 проведено спортивно-масові заходи , присвячені Дню Європи

DSCN432613 травня в навчально-виховному об’єднанні № 32 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, позашкільний центр «Школа мистецтв» м. Кіровограда проведено спортивно-масові заходи «Олімпійський день здоров’я», присвячені Дню Європи.
У заході, організованому завдяки співпраці відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та дирекції навчального закладу взяли участь 65 дітей. На початку заходу всі його учасники дружно заспівали гімн України, а відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко та директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін привітали юних спортсменів і побажали їм вдалих стартів.

Потім школярі змагалися у спортивних конкурсах та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини. Найкращі юні спортсмени нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.