Учні Кіровоградського колегіуму побажали українським спортсменам вдалих стартів на
ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх

DSCN145710 лютого з нагоди участі українських атлетів у ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх 2016 року відділенням НОК України в Кіровоградській області за сприяння відділу фізичної культури та спорту міської ради і міського центру «Спорт для всіх» в Кіровоградському колегіумі проведено «Свято Олімпійського прапора».
Після урочистої церемонії підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України відповідальний секретар обласного осередку НОК Вадим Бебко привітав учасників заходу та зачитав звернення президента НОК України Сергія Бубки з нагоди церемонії підняття прапорів України та НОК. Також почесні гості – тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста розповіли вихованцям колегіуму цікаві факти з історії зимових Юнацьких Олімпійських ігор.

Потім школярі в спортивних конкурсах продемонстрували прагнення стати в майбутньому в ряди олімпійців, а також перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини. Найкращі юні спортсмени відзначені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а всі учасники спортивного свята отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.
На завершення заходу всі присутні побажали українським спортсменам вдалих стартів та успішного виступу на відповідальних змаганнях ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор у Ліллехаммері.