ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК ДЛЯ ЮНИХ ДЗЮДОЇСТІВ

34 вересня в комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 3 міста Кіровограда спільними зусиллями відділення НОК України в Кіровоградській області, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок» із учнями відділення боротьби дзюдо.
На початку уроку представники обласного відділення Національного олімпійського комітету України Вадим Бебко та Микола Аношкін розповіли спортсменам-початківцям та їх батькам про історію виникнення і проведення Олімпійських ігор, а також про відомих кіровоградських спортсменів – учасників Олімпійських ігор. Потім юні дзюдоїсти відповіли на запитання «Олімпійської вікторини», а найкращі знавці олімпійського спорту отримали спеціальні призи.

Після закріплення теоретичних знань розпочалася практична частина уроку, під час якої майстри спорту України з боротьби дзюдо Володимир Долгіх і Тетяна Кравцова провели відкрите тренування, майстер клас та бліц-турнір для юних спортсменів.
На згадку про проведений захід учасники «Олімпійського уроку» отримали спортивні сувеніри та дипломи від обласного відділення НОК України, а тренерам відділення дзюдо КДЮСШ № 3 вручено спортивний інвентар та в рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» вручено книги і фотоматеріали з історії олімпійського спорту.