Тато, мама, я – спортивна сім’я

9 березня в дитячо-юнацькому клубі «Надія» міста Кропивницького за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено міські змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», присвячені Міжнародному жіночому дню.
Учасників заходу привітали: головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін, начальник відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту міської ради Людмила Дорохіна, майстер спорту з художньої гімнастики, тренер-викладач КДЮСШ № 3 Марія Овчаренко. Потім 8 спортивних сімей продемонстрували вправність у спортивних естафетах, змаганнях із дартсу, фрізбі, обертанні обруча та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.


За підсумками всіх конкурсів перше місце завоювала сім’я Кравченко. Друге місце посіла родина Подоліч. Замкнула призову трійку сім’я Сич. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту міської ради м. Кропивницького, а також отримали медалі та сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.