Обласне відділення НОК взяло участь в організації турніру, пам’яті тренера Миколи Бондаря

15 квітня в спортивній залі Центральноукраїнського національного технічного університету м. Кропивницького проходив відкритий міський турнір з боротьби греко-римської серед юнаків, пам’яті Майстра спорту СРСР, тренера Бондаря Миколи Миколайовича.
У змаганнях, організованих за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і відділення НОК України в Кіровоградській області, взяли участь 60 юних атлетів 2007 – 2009 років народження з Кропивницького, Новоукраїнки, Новомиргорода і Кременчука.
Всі учасники та гості змагань хвилиною мовчання вшанували пам’ять Миколи Бондаря, який 50 років свого життя віддав греко-римській боротьбі. До останнього дня Микола Миколайович представляв обласну федерацію греко-римської боротьби у складі відділення НОК України в Кіровоградській області, працював тренером-викладачем у міській КДЮСШ № 3.


Вихованці Миколи Бондаря гідно представили рідну спортивну школу на змаганнях, присвячених пам’яті свого наставника. Богдан Рябов, Дмитро Ткаліч, Ян Красножон, Максим Мартишин, Олег Тимошенко та Василь Хабардін завоювали золоті нагороди, а їх одноклубники вибороли 6 срібних і 3 бронзові медалі.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали призи від обласного відділення Національного олімпійського комітету України та обласної федерації греко-римської боротьби.