У дитячому садочку «Чебурашка» змагалися майбутні олімпійські зірочки

14 листопада в Кропивницькому проведено спортивно-розвиваючий захід «Майбутні олімпійські зірочки» з вихованцями дошкільного навчального закладу комбінованого типу № 54 «Чебурашка».
У гості до дітлахів завітали представники відділення НОК України в Кіровоградській області, тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Розпочалося спортивне свято із загальної руханки.


Добре розім’явшись діти взяли участь у різноманітних спортивних естафетах на спритність, влучність, кмітливість, а також виявили свої творчі таланти в конкурсі олімпійського малюнку та продемонстрували гостям спеціально підготовлену хреографічно-спортивну композицію.
Майстер спорту України зі стрільби кульової, стипендіат НОК Марія Бєлявська розповіла дошкільнятам про користь здорового способу життя, важливість заняття фізичною культурою та спортом з ранніх років. На згадку про цікаву зустріч відома спортсменка вручила дітям олімпійські щоденники. Всі учасники заходу отримали сувеніри від обласного відділення НОК України, а для дитячого садка організатори спортивного свята вручили літературу на олімпійську тематику.