Учні кропивницького ліцею «Максимум» долучились до заходів Європейського тижня спорту

Під час олімпійського уроку #BеActive голова Відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко розповів школярам про виступи представників Кіровоградщини на ХХХІІІ Літніх Олімпійських іграх – 2024 в Парижі.
Цікавою та пізнавальною також була розповідь Майстра спорту України з баскетболу, колишньої гравчині баскетбольного клубу «Єлисавет-Баскет», чемпіона України з баскетболу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2013 – 2014 років, а нині тренера-викладача КДЮСШ № 4 Олександри Колесниченко. Баскетболістка розповіла про свої виступи за збірні команди України від юніорської до дорослої, пригадала переможний сезон у складі кіровоградської команди, поділилася враженнями від виступів у європейських баскетбольних лігах, розповіла про травму, яка не дозволила їй продовжувати спортивну кар’єру, відповіла на численні запитання хлопчиків та дівчаток.
Після спілкування з почесними гостями учні та учениці змагалися в спритності та швидкості. Також в рамках заходу організатори дали старт змаганням футзальної шкільної ліги. Найактивніші учасники олімпійського уроку отримали спортивні сувеніри від обласного Відділення НОК України.