Для дітей з різних громад області проведено фізкультурно-оздоровчий захід на воді «Здорова Україна»

08 серпня в басейні «AQUA DENDRO» кропивницького міського Дендропарку проведено фізкультурно-оздоровчий захід для дітей «Здорова Україна».
Чудову можливість хлопчикам та дівчаткам активно провести один із літніх канікулярних днів, позмагатися та відпочити на території сучасної аква зони подарували: Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради. Участь у спортивних естафетах на воді «Water Fan Fest» взяли 6 дитячих команд із Бобринецької, Компаніївської, Кропивницької, Соколівської, Суботцівської, Помічнянської територіальних громад.
Під час урочистого відкриття учасників спортивного свята привітали: начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради В’ячеслав Гурський, директор обласного центру «Спорт для всіх» Дмитро Янчук, голова Відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко.


Розпочався захід майстер-класом з плавання від вихованок ОСДЮСШОР «Надія». Кандидатки в майстри спорту України Катерина Казанцева та Олена Андрейченко продемонстрували техніку плавання різними стилями, а їх тренерка Олена Дзюбіна розповіла дітям про правила безпечної поведінки на воді. Далі для хлопчиків та дівчаток провели заняття з аквааеробіки і командні змагання-естафети.
По завершенні змагальної програми всі діти отримали нагородну атрибутику та пам’ятні сувеніри від організаторів.