Подяка захиснику України Олексію Остроухову від спортивної спільноти області

Вже традиційно, перед початком всіх спортивних змагань їх учасники вшановують пам’ять українських воїнів, полеглих за свободу та незалежність України, а також дякують захисникам, які боронять нашу державу від рашиської навали.
Особливо приємно коли трапляється нагода особисто привітати воїнів ЗСУ та подякувати за їх героїзм. Так, на змагання з баскетболу Всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч» завітав захисник України Олексій Остроухов.
Олексій є вихованцем міської ДЮСШ № 1, був членом збірної області з баскетболу. По завершенні спортивної кар’єри займався тренерською та викладацькою роботою, входив до тренерського штабу БК «Золотой Век», який привів кропивницький баскетбольний клуб до золотих нагород чемпіонату України, очолював спортивний клуб Центральноукраїнського національного технічного університету.
З перших днів повномасштабного російського вторгнення Олексій Остроухов добровольцем пішов захищати Україну та більше двох років служить в лавах Збройних Сил України.
Перед початком баскетбольного матчу організатори, спортсмени та глядачі оплесками подякували герою-земляку за його мужність і патріотизм, а відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін вручив Олексію пам’ятний подарунок від НОК України.