Юні скелелази нагороджені медалями від обласного відділення НОК

27 травня на території мальовничого дендропарку м. Кропивницького завдяки співпраці управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, обласного альпіністського центру Федерації альпінізму і скелелазіння України та відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області проведено змагання зі скелелазіння серед молоді та дорослих.
Метою заходу була популяризація скелелазіння як олімпійського виду спорту. У змаганнях на швидкість брали участь 36 спортсменів – вихованців міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1, обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, альпіністського і туристичного центрів міст Кропивницького та Олександрії.
За підсумками змагань золоті медалі серед юнаків і дівчат завоювали: Ніл Плохов, Альбіна Петюренко, Дмитро Сисоєв, Роман Ковальчук, Лариса Мартенюк, Матвій Єрофеєв, Катерина Рябоштан. Серед чоловіків переміг Єгор Шаповалов, а серед жінок перше місце завоювала Валерія Гончарук.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, медалями відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та отримали подарунки від корпорації «ХХІ століття».