Шевченко Ользі Володимирівні присвоєне почесне державне звання

5Кіровоградському тренеру Шевченко Ользі Володимирівні присвоєне почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ».
Указом Президента України №80/2016 від 04 березня 2016 року за значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю тренеру-викладачу з художньої гімнастики комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Кіровоградської міської ради», заступнику декана з навчально-методичної роботи факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, кандидату педагогічних наук Шевченко Ользі Володимирівні присвоєне почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ».
Відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області вітає Ольгу Володимирівну з високим державним званням. Бажаємо і надалі самовіддано працювати задля розвитку фізичної культури та спорту! Нехай Ваш життєвий і професійний досвід, цілеспрямована та самовіддана праця слугують на благо Кіровоградщини, а людська вдячність і шана завжди супроводжують Вас на відповідальному шляху служіння обраній справі.