У КІРОВОГРАДІ ТРИВАЄ ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛІТО

01У м. Кіровограді на спортивних майданчиках у мікрорайонах міста тривають спортивно-розважальні заходи для дітей «Олімпійське літо», які проводяться завдяки співпраці відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», за підтримки місцевих меценатів.

З початку літа для юних мешканців обласного центру організовано спортивно-масові заходи в парку культури і відпочинку «Ковалівський», а також на майданчиках по вулицях Тульській, Хабаровській, Братиславській, Дунайській, Луганській.
Під час заходів діти мають можливість продемонструвати свою вправність і спритність у різноманітних спортивних конкурсах та естафетах.

Переможці й призери змагань нагороджуються дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і обласного відділення НОК України, а всі учасники спортивного дійства отримують солодощі від меценатів.
09

07