Студенти коледжу харчування та торгівлі взяли участь в «Іграх патріотів»

З нагоди відзначення 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Кропивницькому коледжі харчування та торгівлі за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області проведено спортивно-патріотичний захід «Ігри патріотів».
Під час урочистого відкриття заходу учасників та гостей спортивного свята привітали: директор коледжу Тетяна Барна та відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко.
Після урочистостей збірні команди студентів даного навчального закладу змагалися у спортивних конкурсах, розрахованих на витривалість, силу, влучність та командну тактику. Юнаки та дівчата спробували свої сили у комбінованій естафеті, яка включала підняття гир, перенесення вантажу, влучання в ціль, а також взяли участь у конкурсі «Битва на колоді» та перетягуванні канату, змагалися в метанні на влучність метбольного м’яча, кидали гирю в довжину. Також відбувся конкурс капітанів. А викладачі коледжу та вболівальники визначали найсильніших у змаганнях із дартсу.


У перерві між конкурсами для учасників та гостей спортивного свята унікальні вправи з жонглювання гирями демонстрував багаторазовий чемпіон України, Європи і світу Сергій Шевченко.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, медалями і кубками від обласного відділення НОК України, а навчальний заклад за проведення на високому організаційному рівні спортивного заходу, отримав літературу на олімпійську тематику.