В обласному центрі проведено спортивну гру-квест «Весняний Олімпусик»

Під час весняних канікул у місті Кропивницькому для школярів та вихованців дитячо-юнацьких клубів проведено захоплюючу спортивно-розвиваючу гру-квест «Весняний Олімпусик».
Захід організовано відділенням НОК України в Кіровоградській області спільно з викладачами зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» з метою організації змістовного дозвілля дітей та молоді в канікулярний період, популяризації здорового способу життя, пропаганди олімпійських ідеалів. Протягом двох днів до активного відпочинку залучили більше 60 дітей віком від 6 до 10 років та 11-16 років.
Змагання проходили в декілька етапів під час яких учасники квесту презентували свої команди, виконували елементи спортивної та художньої гімнастики, змагалися з тенісу настільного, взяли участь у грі «Кмітливі олімпусики», під час якої відповідали на цікаві запитання про розвиток і становлення олімпійського спорту та розгадували загадки про спорт, спільно створили стінгазету «Спорт для всіх», спробували свої сили в естафеті «Веселі перегони».


Учасники спортивної гри отримали футболки, буклети про Олімпійські ігри, сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України. А головне – це чудові враження, нові знання та заряд бадьорості й спортивної наснаги, які допоможуть кропивницьким школярам гідно завершити навчальний рік.