Легкоатлети спортивними змаганнями вшанували пам’ять Заслуженого тренера України Володимира Іванця

Минулої неділі на стадіоні «Зірка» м. Кропивницького проходив відкритий обласний турнір з легкої атлетики серед юнакiв та дiвчат 2001 – 2002 і 2003 – 2004 років народження, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Володимира Костянтиновича Іванця.
Серед численних вихованців Володимира Іванця були учасники Олімпійських ігор, переможці та призери всеукраїнських і міжнародних змагань. Саме під керівництвом Володимира Костянтиновича робив перші кроки в спорті Віце-президент Національного олімпійського комітету України, президент Федерації легкої атлетики України, перший заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул.
У змаганнях, організованих спільними зусиллями управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, відділення НОК України в Кіровоградській області й обласної федерації легкої атлетики взяли участь 260 атлетів, які представляли 19 команд із міст та районів Кіровоградської області, а також Кременчука, Кривого Рогу та Лубнів. Спортсмени змагалися в бігові на 100, 110, 400 метрів з бар’єрами, на дистанції 100, 200, 400, 800 та 1500 метрів, у стрибках в довжину та висоту.


Найкращі результати в перших офіційних легкоатлетичних змаганнях 2018 року на відкритому повітрі на Кіровоградщині продемонстрували господарі – атлети обласної СДЮСШОР-2 та КДЮСШ № 2 міської ради м. Кропивницького. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, медалями від обласного відділення Національного олімпійського комітету України та отримали подарунки від федерації легкої атлетики Кіровоградської області.