Переможці легкоатлетичних змагань нагороджені медалями від обласного відділення НОК України

Традиційно в останню неділю лютого в СДЮСШОР № 2 міста Кропивницького проходять обласні змагання з легкої атлетики серед юнаків і дівчат, присвячені пам’яті Героя Радянського Союзу Валерія Олександровича Верхоланцева.
В турнірі, проведеному під патронатом відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації та обласної федерації легкої атлетики взяли участь більше 100 юнаків і дівчат 2003 року народження і молодших. Юні легкоатлети змагалися в бігу на різні дистанції, стрибках у довжину, висоту і в потрійному стрибку.

Досить вдало виступили вихованці міської комплексної ДЮСШ № 2. Учні даної спортивної школи завоювали 7 нагород, зокрема: Тетяна Боришполь завоювала золоту медаль в стрибках у довжину та стала срібною призеркою в потрійному стрибку. Олександр Васін переміг у стрибках у довжину та посів третє місце в бігу на 60 м. Бронзові нагороди вибороли: Анастасія Машнегуца (потрійний стрибок), Олександр Богатинський і Валерiя Сухотенко (стрибки в довжину).
Переможці й призери змагань нагороджені медалями від обласного відділення НОК України, дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, кубками і сувенірами від обласної федерації легкої атлетики.