В с. Миколаївка відбувся семінар-практикум із залучення школярів до здорового способу життя

21 лютого на базі навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» села Миколаївка Кіровоградської області відбувся семінар-практикум на тему: «Впровадження здоров’язбережувальних технологій та активізація прагнення школярів до здорового способу життя».
На запрошення організаторів семінару в його роботі взяли участь представники відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області й обласного відділення Олімпійської академії України. Головний спеціаліст обласного осередку НОК Микола Аношкін, керівник обласного відділення Олімпійської академії України Сергій Воропай, стипендіат НОК України Андрій Охватенко розповіли про історію розвитку олімпійського руху на Кіровоградщині, ознайомили представників загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району з реалізацією в області проекту НОК України та Олімпійської академії України «Школа олімпійської освіти». Принагідно почесні гості привітали керівництво та педагогічний колектив Миколаївського навчально-виховного об’єднання із включенням до Всеукраїнської мережі шкіл олімпійської освіти за підсумками роботи в 2017 році.


Член обласного відділення НОК Євген Савранський презентував учасникам семінару спортивну мапу Кропивницького та закликав долучатися до її розширення і розробки спортивної мапи Кіровоградської області.
Також у рамках Всеукраїнської акції НОК України «Олімпійська книга» представники обласного відділення вручили для 12 навчальних закладів літературу на олімпійську тематику, тематичні плакати, диски з відеоматеріалами для облаштування в шкільних бібліотеках «Олімпійських куточків».