Працівники радіо, телебачення та зв’язку відзначили своє професійне свято по спортивному

17 листопада в місті Кропивницькому відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області проведено спортивно-розважальний захід, присвячений Дню працівників радіо, телебачення та зв’язку.
Співробітники телеканалу «Кіровоград» Філії НТКУ «Кіровоградська регіональна дирекція» та місцевого каналу «TTV» завітали до міської КДЮСШ № 3, щоб хоч на короткий час відчути себе в ролі спортсменів – героїв свої телевізійних сюжетів. З професійним святом працівників пера та мікрофону привітали відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко та директор дитячо-юнацької спортивної школи № 3 Євген Савранський.
Представники засобів масової інформації обласного центру відповіли на запитання олімпійської вікторини та спробували свої сили у змаганнях з тенісу настільного, дартсу, фрізбі.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали спортивні сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.