За 100 днів до старту XXIII зимових Олімпійських ігор урочисто відкрилась крита льодова ковзанка «Слайз»

1 листопада в м. Кропивницькому з нагоди відзначення 100 днів до старту XXIII зимових Олімпійських ігор 2018 року в південнокорейському місті Пхьончхан, відбулося урочисте відкриття сезону роботи критої льодової ковзанки «Слайз».
На урочисті заходи завітали: голова відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін, начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Сергій Колодяжний, Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко. Почесні гості привітали шанувальників спорту із подвійною святковою датою, адже цього року єдина крита льодова ковзанка на Кіровоградщині вдесяте гостинно відкриває свої двері для всіх шанувальників зимових видів спорту.


Директор спортивної споруди Катерина Скороход подякувала за теплі слова та подарунки і запросила всіх присутніх переглянути святкову програму. Під час святкування можна було насолодитися східними танцями на льоду, переглянути показові виступи кращих юних спортсменів кропивницької школи фігурного катання «Ice Extreme», скуштувати святковий торт, безкоштовно покататися на новенькій ковзанці.
Для дітей, які цього дня завітали на ковзанку, обласне відділення НОК України підготувало пізнавальну розповідь про майбутні зимові Олімпійські ігри та провело «Олімпійську вікторину». На згадку про участь у заході юні шанувальники здорового способу життя отримали пам’ятні сувеніри з олімпійською символікою від Національного олімпійського комітету України.