Жіночий волейбольний турнір пам’яті Ольги Янчук у дев’яте проведено в обласному центрі

29 жовтня в спортивній залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області відбувся ІХ традиційний турнір з класичного волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті старшого тренера-викладача кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури Янчук Ольги Володимирівни.
У змаганнях взяли участь 4 команди з м. Кропивницького, а також представники Кривого Рогу та Добровеличківки. Під час урочистого відкриття заходу учасників та гостей спортивного свята привітав президент обласної федерації волейболу, член виконавчого комітету обласного відділення НОК України Дмитро Янчук.

У напруженій боротьбі перемогу в турнірі завоювала команда «Буревісник» факультету фізичного виховання ЦДПУ. Срібні нагороди вибороли волейболістки медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна. Третє місце посіли спортсменки з Кривого Рогу. Переможці й призери змагань нагороджені медалями від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали кубки та призи від обласної федерації волейболу.