Олімпійський урок для юних мешканців селища Гірничого

2 жовтня в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 22 міста Кропивницького відбувся спортивно-виховний захід «Олімпійський урок».
У заході, організованому за співпраці обласного відділення Національного олімпійського комітету України, відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» взяли участь учні четвертих класів навчального закладу. На спортивне свято завітали: заступник міського голови Наталія Дзюба, начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Сергій Колодяжний, відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко, відомі спортсмени і тренери міста. Почесні гості вручили для навчального закладу м’ячі та спортивну літературу, відвідали музей слави ЗОШ № 22, де ознайомилися з оновленою експозицією «Олімпійського куточка».


Школярі презентували назву та девіз кожної команди, а також виголосили клятву юних олімпійців. Потім хлопчики та дівчатка змагалися у спортивних конкурсах та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини. Найкращі юні спортсмени нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.