Під патронатом НОК України відбулися Всеукраїнські змагання з велоспорту, пам’яті Сергія Івановича Симоненка

15-16 вересня в Кропивницькому проходили Всеукраїнські змагання з велоспорту, пам’яті Заслуженого тренера України Симоненка Сергія Івановича.
У змаганнях, які традиційно проводяться під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь 113 спортсменів із семи команд. Під час урочистого відкриття турніру учасників змагань привітав заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер XXVI літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, перший заступник голови відділення НОК України в Кіровоградській області Олександр Симоненко.


Спортивна програма турніру складалися з 6-кілометрової гонки прологу, парної гонки на 15 кілометрів та гонки критеріуму. Один з кращих результатів продемонстрували господарі змагань – учні кропивницької міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1, які завоювали 11 золотих нагород. Найкраще у складі місцевої команди виступила Анастасія Прочухан, яка завоювала три золоті медалі. По двічі на найвищу сходинку п’єдесталу підіймалися: Олексій Науменко, Руслан Бондаренко та Олена Гуцан. Катерина Воротілєнко і Володимир Микитюк принесли до скарбнички своєї команди по одній нагороді найвищого ґатунку. Також в активі представників даної спортивної школи 21 срібна і 23 бронзові медалі.
Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями і дипломами від Національного олімпійського комітету України.