«Олімпійський урок» для вихованців КДЮСШ № 3

6 вересня відділенням НОК України в Кіровоградській області за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок» із учнями відділень боротьби дзюдо, художньої гімнастики та настільного тенісу КДЮСШ № 3 обласного центру.
На початку уроку представники обласного відділення Національного олімпійського комітету України розповіли дітям цікаві факти з історії виникнення і проведення Олімпійських ігор від стародавніх часів до ігор сучасності. Директор КДЮСШ № 3 Євген Савранський відкрив для спортсменів-початківців історію роботи дитячо-юнацької спортивної школи № 3, якій наступного року виповниться 50 років. Євген Олександрович розповів про відомих спортсменів – вихованців спортшколи, серед яких є учасник ХХІІ Олімпійських ігор Олександр Булкін, який посів п’яте місце у змаганнях із кульової стрільби на московській олімпіаді 1980 року.
Потім юні спортсмени відповіли на запитання «Олімпійської вікторини», а найкращі знавці олімпійського спорту отримали спеціальні призи. Також кожен спробував себе у спортивних змаганнях.


На згадку про проведений захід учасники «Олімпійського уроку» отримали спортивні сувеніри та дипломи від обласного відділення НОК України, а для КДЮСШ № 3 надано спортивний інвентар та в рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» вручено книги з історії олімпійського спорту.