Відділення НОК взяло участь у проведенні сімейного фестивалю

В місті Кропивницькому пройшов спортивно-розважальний сімейний фестиваль «Щаслива родина – міцна Україна».
У святковому заході брали участь сім’ї обласного центру, діти з обмеженими фізичними можливостями, діти-сироти, загалом близько 250 осіб. Родинне свято відбулося за сприяння Свято-Успенського духовно-просвітницького центру, обласної організації матерів дітей-інвалідів «Серце матері», відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, благодійного фонду «Майбутнє за молоддю», відділу фізичної культури та спорту міської ради, обласного осередку Союзу гирьового спорту України.
Для учасників та гостей фестивалю унікальні вправи демонстрував тренер-викладач відділення гирьового спорту міської КДЮСШ № 1, чемпіон України, Європи та світу Сергій Шевченко.


Спортивно-ігрова програма свята включала змагання з футболу, баскетболу, дартсу, боулінгу, настільного хокею, а також різноманітні конкурси та естафети. Найактивніші учасники спортивних заходів нагороджені дипломами, а також отримали призи від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Обмінятися враженням від участі в захоплюючому дійстві учасники фестивалю могли за святковим родинним столом із чаєм та смаколиками.