Під патронатом відділення НОК проведено легкоатлетичний турнір

25 лютого в ОСДЮСШОР № 2 міста Кропивницького проходили обласні змагання з легкої атлетики серед юнаків і дівчат, присвячені пам’яті Героя Радянського Союзу Валерія Олександровича Верхоланцева.
В турнірі, проведеному під патронатом обласного відділення НОК України, за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації взяли участь біля 150 юнаків і дівчат 2002 року народження і молодших.Юні легкоатлети змагалися в бігу на 60, 400, 800 і 1500 метрів та бігу з бар’єрами, стрибках у довжину, висоту і в потрійному стрибку.
Досить вдало виступили вихованці міської комплексної ДЮСШ № 2. Учні даної спортивної школи завоювали 5 нагород, зокрема: Олександр Васін переміг у стрибках у довжину та в потрійному стрибку, Віктор Єфанов посів третє місце в бігу на 1500 м., Тетяна Черепанова стала третьою в стрибках у довжину, Тетяна Боришполь завоювала срібні медалі в стрибках у довжину та в потрійному стрибку.


Переможці й призери змагань нагороджені медалями від обласного відділення НОК України, дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, кубками і сувенірами від обласної федерації легкої атлетики.