«Ти зможеш, якщо зміг я!» кажуть діти, які потребують соціального захисту

Різноманітні спортивні конкурси і розваги для дітей в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» проводяться у Кропивницькому.
Метою акції, яка реалізується в обласному центрі Кіровоградщини завдяки співпраці міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділу фізичної культури та спорту міської ради і обласного відділення Національного олімпійського комітету України є залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально-вольових рис характеру у дітей, розвиток фізичних якостей.
Спортивні заходи вже відбулися в навчально-виховному об’єднанні «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей «Сокіл», центр позашкільного виховання» та в навчально-виховному об’єднанні – «Спеціальна загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 1 – дошкільний навчальний заклад». Діти взяли участь у різноманітних спортивних конкурсах і змаганнях та відповіли на запитання олімпійської вікторини.


Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.