Школярі НВО № 6 м. Кропивницького долучилися до проектів НОК України «Olimpik Lab» та «DO like OLIMPIANS»

8 грудня у кропивницькій загальноосвітній школі № 6 відбувся спортивно-пізнавальний захід «Olimpik Lab», який проведено відділенням НОК України в Кіровоградській області в рамках проекту Молодого посла України на ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх Віри Передерій та Національного олімпійського комітету України.
Учасників заходу, а це 90 школярів, привітав головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін. Також у заході взяв участь професор факультету фізичного виховання КДПУ ім. В. Винниченка Сергій Воропай. Він розповів учасникам спортивного свята про досягнення спортсменів нашої області на Олімпійських іграх.
У рамках «Олімпійського чату» своїми досягненнями, розповідями про наполегливі тренування та нелегкий шлях до перемог з учнями навчального закладу поділилися: чемпіон України з легкої атлетики Віталій Пархоменко та чемпіон України і світу зі скелелазіння Сергій Побережець.


Також школярі отримали нагоду перевірити свої знання в спортивній вікторині та розім’ялися під час олімпійської розминки «DO like OLIMPIANS».


По завершенні заходу всі його учасники отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.