Учасники #OlympicLab з Олександрії дізналися про здоровий спосіб життя

img_216123 листопада в м. Олександрії Кіровоградської області відбулись заходи в рамках проекту Молодого посла України на ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх Віри Передерій #OlympicLab, який реалізується Національним олімпійським комітетом України за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету.
У модулях « Здоровий спосіб життя» та «Eat Smart – їж розумно» взяли участь учні навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №19 – дошкільний навчальний заклад «Лісова казка». Урок на тему «Що таке здоровий спосіб життя?» зі школярами провели: майстер спорту України міжнародного класу з боксу, Майстер спорту України з карате, учасниця ІІ літніх юнацьких Олімпійських ігор у місті Нанкін 2014 року Ангеліна Бондаренко та її тренер Олександр Чернобривець. Почесні гості розповіли дітям рецептами спортивного та збалансованого харчування, зокрема під час тренувань та змагань.

По завершенні теоретичної частини тренер-викладач з волейболу Олександрійської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Ольга Демченко, її колега, тренер-викладач з гандболу Галина Меленчук та вчитель школи Маргарита Онищенко провели з учнями ЗОШ № 19 практичне заняття щодо здорового харчування під час якого учні отримали необхідні практичні навички щодо приготування своїми руками корисних та смачних страв. Адже стан нашого організму, імунітет, позитивний настрій і зовнішній вигляд багато в чому залежить від того, що ми їмо.


За активну участь у заході всі його учасники отримали подарунки від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.