Проведено Асамблею відділення НОК України в Кіровоградській області

img_2208 27 жовтня в м. Кропивницькому відбулася Асамблея відділення НОК України в Кіровоградській області.
Перед початком засідання Асамблеї кожен делегат разом із матеріалами роботи отримав Звіт про діяльність Національного олімпійського комітету України в 2015 році.
Під час роботи Асамблеї було здійснено ротацію членів відділення та включено сім нових членів до обласного осередку НОК. Голова відділення Олександр Кузьмін доповів про роботу за період з 1 січня 2015 по 27 жовтня 2016 року. Олександр Васильович відзначив, що у всеукраїнському рейтингу Кіровоградське обласне відділення піднялося з передостаннього 25-го місця у 2014 році на 14-е за підсумками роботи у 2015 році. Учасники Асамблеї також заслухали та затвердили звіт ревізійної комісії відділення за звітний період.

У зв’язку зі змінами в податковому законодавстві України в частині статусу неприбуткової організації та з метою приведення установчих документів відділення у відповідність з вимогами п. 7 Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, Асамблея затвердила Положення про громадську організацію «Відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області» зі змінами та доповненнями в новій редакції замість Положення про відділення Національного Олімпійського комітету України в Кіровоградській області.