“Олімпійський урок” на березі Інгулу

dscn72828 вересня на території водно-гребної бази м. Кропивницький спільними зусиллями відділення НОК України в Кіровоградській області, дитячо-юнацького спортивного центру «Україна», відділу фізичної культури та спорту міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок» з учнями загальноосвітнього навчального закладу № 20.
На початку заходу школярів привітали: відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко та майстер спорту СРСР з веслування на байдарках і каное Володимир Онищенко, який на власному прикладі розповів про важливу роль фізичної культури та спорту в житті кожної людини. Діти з цікавістю слухали розповідь почесного гостя, адже Володимир Миколайович більше 50 років свого життя присвятив спорту.

З метою знайомства підростаючого покоління зі спортивною історією Кіровоградщини директор дитячо-юнацького спортивного центру «Україна» Олександр Балануца провів для юних спортсменів екскурсію по музею спортивного клубу «Ятрань».

Потім учасники «Олімпійський уроку» продемонстрували свою вправність у вправах із обручем, змаганнях із дартсу, фрізбі, футболу та відповіли на запитання олімпійської вікторини.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.